Norsk Byttesirkel - April 2013 (Norwegian Math Trade)
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
Heimdal
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Game Group OrganizerMicrobadge: Game ExplainerMicrobadge: I spend more time on BGG than playing games!Microbadge: Formula Dé fanMicrobadge: KLASK fan
Recommend
9 
 Thumb up
 tip
 Hide
Oppdatering mandag ettermiddag:
Det har oppstått en liten "case", please hold ...
Det ble dessverre oppdaget et problem med et av spillene som skulle byttes bort, så i stedet for å risikere at noen blir sittende igjen uten å motta noe, fjernes spillet fra byttesirkelen og algoritmen kjøres på nytt. Nytt foreløpig resultat er postet i OLWLG. Igjen: IKKE send noe før jeg gir klarsignal.


------------------------------

Oppdatering mandag morgen:
Foreløpig resultat postet i OLWLG. Som vanlig venter vi et døgn for å forsikre oss om at ikke noe har gått galt, så IKKE send noe enda.

------------------------------

The rules and information will all be in Norwegian, as this is a math trade for people shipping within Norway only (international shipping might be allowed in a later trade if there's any interest). If you live in Norway and want to participate, but can't read/write Norwegian, just ask in the discussion thread if you have any questions.

Hei, og velkommen til den norske byttesirkelen!
Her følger noen nyttige lenker (det meste på engelsk):

A 'Math Trade'? WTF is that?
BGGs egen Wiki-oppføring om Math Trades
OLWLG - On-Line Want List Generator - Et verktøy du pent er nødt til å bruke om du vil være med på moroa
Norsk guide: http://boardgamegeek.com/thread/759208 (dessverre ikke 100% ferdig enda, men veldig mye nyttig info der)

Hvis du har et greit grep om hva en byttesirkel (Math Trade) er, men ikke hvordan det foregår her på BGG, er det noen kjappe videoer her som forklarer det veldig godt, inkludert ovenfornevnte OLWLG som ved første gangs bruk kan virke ganske skremmende på de fleste:
http://boardgamegeek.com/thread/568078/math-trade-video-tuto...
Hvis dette er nytt for deg vil du kanskje ha nytte av å se hvordan en tidligere byttesirkel gikk for seg. Det kan du finne her: http://boardgamegeek.com/geeklist/68633/den-forste-norske-by...

Generell info

Listen åpner mandag 1. april 2013.
Listen lukkes mandag morgen, 8. april 2013.
Frist for innsending av ønsker er mandag 15. april 2013.
Dette er en byttesirkel for brettspill, rollespill, pc-/konsollspill, Geekgold og penger (bank/Paypal/osv).
Antall artikler ("Items") tillatt per person: Ingen øvre grense.
Tillegg ("Sweeteners") er tillatt.
Duplikater er tillatt.
Jeg kommer til å bruke TradeMaximizer Version 1.4a med valgene LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES.
Diskusjonstråd: http://www.boardgamegeek.com/thread/955281

Med det unna, går vi elegant videre til det viktigste (nest etter spillene): Reglene! Jeg snakker mye om "artikler" i resten av teksten. Med det mener jeg enkelt og greit en "item", altså en oppføring, i GeekListen.

REGLER

- Denne byttesirkelen er kun åpen for folk i Norge. Du MÅ ha en postadresse i Norge (altså ikke Svalbard, Jan Mayen o.l.).

- Innsending av ønsker MÅ skje gjennom OLWLG (se info og link til videoer nevnt ovenfor, evt. den norske guiden). OLWLG finner du her: http://bgg.activityclub.org/olwlg/ Ingen unntak.

- I denne byttesirkelen er det KUN tillatt med brettspill, rollespill, pc-/konsollspill, Geekgold og penger (via bankoverføring, Paypal, e.l.), inkludert kort- og andre typer spill som man finner på BGG (altså IKKE tjenester, gavekort, klær, osv). Er du i tvil, spør i diskusjonstråden.

- For hver artikkel du legger ut for bytte må du inkludere tilstanden ("Ny i plast", "Spilt 3 ganger, god som ny", "Komponentene er som nye men esken har revnet i ene hjørnet", e.l.), hvilken versjon/utgave (hvis utgitt flere ganger), og hvilke(t) språk.

- Vil du inkludere tillegg ("Sweeteners"), altså flere spill under samme artikkel, "må" du bruke GAMEID-taggen. Vil du for eksempel bytte bort Dominion og Dominion: Alchemy i samme pakke, legger du først ut Dominion på vanlig vis, og inkluderer en link til Dominion: Alchemy i "Comments:"-feltet slik: [ gameid=66098] (uten mellomrommet bak [ )
Nummeret tilsvarer ObjectID som du finner helt til høyre i Information-blokken til spillets oppføring. Det er også identisk med nummeret i URL'en til spillets oppføring i BGG-databasen.
Alternativt kan du sette det inn ved å bruke Insert Geek Link i Formatting-menyen. Velg Board Game og søk opp spillet du vil legge til, trykk så ok og en ferdig thing-tag legges til med ID utfylt.
Bruker du ikke disse metodene, vil ikke spillet dukke opp korrekt som et tillegg i OLWLG.

- Ikke inkluder lenker til andre spills BGG-sider i artikkelen din med mindre du skal inkludere det spillet som et tillegg. Hvis du lenker til et spill i din artikkels beskrivelse forventes det at du sender dette spillet sammen med hovedartikkelen.

- Vil du tilby et valg blant flere spill, alla "Velg deg 3 av disse spillene", må du legge ut artikkelen som "Outside the Scope of BGG" (Game ID: 23953). I tillegg må du inkludere en linje med beskrivelse i Comments-feltet slik:
+altname+ Velg 3 av disse spillene -altname-
Teksten bestemmer du selvsagt selv, men altname-taggene før og etter må være med (og alt på én linje).

- Alle oppfordres til å tilby gratis frakt innenfor Norge. Jeg har full forståelse for at personlige vilkår kan variere, og at enkelte tyngre spill kan gjøre dette vanskelig. Vær krystallklar med dine betingelser, uansett om du tilbyr gratis frakt eller ikke, og i tilfeller hvor penger skifter hender husk å også inkludere hvem som må dekke gebyrene (f.eks. Paypal fees).

- Det er fullt tillatt å tilby gratis henting/levering av spill. Du kan f.eks. inkludere "Spillet kan hentes i Trondheim om ønskelig", "Jeg kan levere spillet hvor som helst i Oslo", eller spørre vedkommende som har lagt ut det du er interessert i om det er mulig å plukke opp, i så fall hvor.

- Det du bytter bort antas å bli sendt i løpet av en uke fra at klarsignalet for å sende er gitt. Om dette blir et problem/for kort tid, bør du si klart og tydelig ifra i beskrivelsen din om hvor lang tid det vil ta før du får sendt.

- Du må ikke, men bør i høyeste grad sende inn en Want List for alt du har lagt ut til bytte, uansett om du fant noe du ville ha for det eller ikke. Vil du ikke bytte bort alikevel, fordi du ombestemte deg eller bare ikke fant noe av interesse, så sender du inn en blank liste. Sender du ikke inn ønskene vil jeg gå ut i fra at du har glemt det og mest sannsynlig mase på deg, men ingen garanti

- Ikke, under noen som helst omstendighet, slett artikler fra Geek Listen. Jeg gjentar: IKKE SLETT ARTIKLER FRA LISTEN. Skulle du finne ut at du ikke vil bytte bort spillet, kan du redigere artikkelen og si at du trekker det tilbake. Sender du inn en blank liste med ønsker for den artikkelen, så er du uansett garantert at det ikke blir inkludert i byttesirkelen. Grunnen til ikke å slette er at du da forskyver rekkefølgen på samtlige påfølgende artikler i listen, noe som kan skape uhyre mye forvirring og frustrasjon.

- Jeg forbeholder meg retten til å fjerne (ekskludere) ethvert innlegg som jeg finner upassende eller som bryter med noen av reglene. Er du på "svartelista" over Bad Traders, eller har dårlig trade rating (mange negative tilbakemeldinger), vil du mest sannsynlig også bli ekskludert.

- Jeg forbeholder meg også retten til å endre/legge til/utdype disse reglene underveis, selv om det høyst sannsynlig ikke vil skje i noen stor grad.

- Det er ditt eget ansvar å påse at de Ønskene (Wants) du sender inn er korrekte. Husk at alle kan redigere det de har lagt ut for bytte fram til Listen låses. Det kan hende at folk oppdager feil/mangler ved spillene sine underveis, eller trekker spillet fra bytterunden totalt, og da er det veldig dumt om du ikke har dobbeltsjekket ønsket ditt ETTER at listen er låst og FØR du sender inn dine ønsker.

- Det er ditt eget ansvar, og bare ditt, at du har fått med deg samtlige av disse reglene. Bryter du dem risikerer du å bli utestengt fra denne byttesirkelen og alle framtidige byttesirkler jeg måtte sette opp.

Vennligst ikke skriv kommentarer til listen, men bruk heller diskusjonstråden som er satt opp spesifikt for denne byttesirkelen. Har du spørsmål må du gjerne skrive i diskusjonstråden eller sende meg en Geekmail. Jeg svarer så fort jeg kan. Spør du i diskusjonstråden får du mest sannsynlig svar fortere fra noen andre enn hva jeg rekker. Ønsker til spill du vil se i byttesirkelen kan også nevnes der. Vær obs på at OLWLG må oppdateres manuelt (av meg) etterhvert som nye spill blir lagt til i listen, så ikke få panikk om du ikke finner igjen dine artikler i OLWLG umiddelbart. Jeg kommer til å oppdatere minst en gang daglig.

Takk for at du orket å lese alt, og lykke til!


%Options%
Deadline-Offers: Monday, April 8th, 2013, 5:00 AM CET
Deadline-Wants: Monday, April 15th, 2013, 5:00 AM CET
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4  Next »    |  
1. Board Game: Wings of War: Watch Your Back! [Average Rating:6.97 Overall Rank:1465] [Average Rating:6.97 Unranked]
Board Game: Wings of War: Watch Your Back!
Odd-Gunnar Wikmark
Norway
Kvaloysletta
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Box of Delights Play-Through fanMicrobadge: Level 01 BGG posterMicrobadge: Level 02 BGG posterMicrobadge: Level 03 BGG poster
Wings of war - Watch your back er i utmerket stand bare brukt 2 ganger. Denne pakken inneholder det som trengs for å spille med de medfølgende flykort ELLER (kulere) med de miniatyrene jeg legger ved (6 stk). Spillet er engelsk.

Disse er

1. Halberstadt D.III (Luftstreitkrafte)
2. De Havilland D.H. 4 - Atkey
3. UFAG C. 1 - Luftfahrtruppen 2
4. Breguet BR.14 B2 BR 107
5. Breguet BR.14 B2 BR 129
6. Rumpler C.IV C. 8012/17

EDIT: Se http://www.aresgames.eu/games/ww1-wings-of-glory-line/ww1-wi... for hvordan modellene ser ut. Tidligere linker virket ikke.

Wings of Glory: WW1 - Ace Cards Promo Pack (2012)

Disse er altså WWI fly i metall som er ferdigmalt. De kommer med sin egen manøver-dekk (altså kortstokk). Linkene over er tatt med for å vise hvordan de ser ut.

Altså denne traden er for selve spillet (watch your back) pluss 6 miniatyrer.

Gratis frakt i Norge. Kan hentes i Tromsø.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Sentinels of the Multiverse [Average Rating:7.24 Overall Rank:381] [Average Rating:7.24 Unranked]
Board Game: Sentinels of the Multiverse
Odd-Gunnar Wikmark
Norway
Kvaloysletta
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Box of Delights Play-Through fanMicrobadge: Level 01 BGG posterMicrobadge: Level 02 BGG posterMicrobadge: Level 03 BGG poster
Brukt kun 3-4 ganger så alle kort er i utmerket stand!

Sweeteners:

Sentinels of the Multiverse: Unity Hero Character
Sentinels of the Multiverse: Ambuscade Villain Character
Oversized villain cards

Gratis frakt i Norge, kan hentes/leveres i Tromsø

Dette er enhanced edition. Spillet er på engelsk.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Space Hulk: Death Angel – The Card Game [Average Rating:6.99 Overall Rank:605]
Board Game: Space Hulk: Death Angel – The Card Game
Odd-Gunnar Wikmark
Norway
Kvaloysletta
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Box of Delights Play-Through fanMicrobadge: Level 01 BGG posterMicrobadge: Level 02 BGG posterMicrobadge: Level 03 BGG poster
Brukt veldig lite, uten merker av noe slag.

Sweeteners:

Space Hulk: Death Angel – The Card Game – Mission Pack 1
Space Hulk: Death Angel – The Card Game: Space Marine Pack 1

Spillet er engelsk.


Gratis frakt i Norge, henting/levering i Tromsø
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Elder Sign [Average Rating:6.99 Overall Rank:539]
Board Game: Elder Sign
Odd-Gunnar Wikmark
Norway
Kvaloysletta
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Box of Delights Play-Through fanMicrobadge: Level 01 BGG posterMicrobadge: Level 02 BGG posterMicrobadge: Level 03 BGG poster
Spilt noen ganger med alt er i god stand. Brukes veldig lite etter at jeg kjøpte Arkham Horror :-)

Spillet er engelsk.

Gratis Frakt i Norge, henting levering i Tromsø
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Dungeons & Dragons: The Legend of Drizzt Board Game [Average Rating:7.26 Overall Rank:601] [Average Rating:7.26 Unranked]
Board Game: Dungeons & Dragons: The Legend of Drizzt Board Game
Vegard Stillerud
Norway
Drammen
Buskerud
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Terra Mystica fanMicrobadge: Pandemic fanMicrobadge: El Grande fanMicrobadge: Steam: Rails to Riches fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
The Legend of Drizzt
Wizards of the Coast

Spillet er spilt en god del, men er allikevel helt uten mangler og i perfekt stand.

Spillet sendes gratis i Norge eller kan hentes i Drammen. Dersom ønskelig kan en byttehandel i Oslo avtales.


Alle miniatyrer er malt av undertegnede. Tre eksempler:
http://boardgamegeek.com/image/1565219/dungeons-dragons-the-...

http://boardgamegeek.com/image/1565217/dungeons-dragons-the-...

http://boardgamegeek.com/image/1565220/dungeons-dragons-the-...
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Kingsburg [Average Rating:7.20 Overall Rank:340]
Board Game: Kingsburg
Vegard Stillerud
Norway
Drammen
Buskerud
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Terra Mystica fanMicrobadge: Pandemic fanMicrobadge: El Grande fanMicrobadge: Steam: Rails to Riches fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
Kingsburg + Kingsburg: To Forge a Realm (expansion).

Fantasy Flight Games.

Spillet er nesten ubrukt og i perfekt stand. Sendes gratis i Norge eller kan hentes i Drammen. Byttehandel i Oslo kan avtales, hvis ønskelig.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Cosmic Encounter [Average Rating:7.54 Overall Rank:139] [Average Rating:7.54 Unranked]
Board Game: Cosmic Encounter
Vegard Stillerud
Norway
Drammen
Buskerud
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Terra Mystica fanMicrobadge: Pandemic fanMicrobadge: El Grande fanMicrobadge: Steam: Rails to Riches fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
Cosmic Encounter + Cosmic Incursion og Cosmic Conflic (expansions)

Fantasy Flight Games

Spillet er tatt fram ved to anledninger, men falt rett og slett ikke i smak i min gruppe. Alt er i perfekt stand.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Aqua Romana [Average Rating:6.32 Overall Rank:2784]
Board Game: Aqua Romana
Oksne Jens
Norway
Notodden
flag msg tools
Microbadge: Amateur MusicianMicrobadge: I am related to Monkeys!Microbadge: Dog loverMicrobadge: 'When playing a game, the goal is to win, but it is the goal that is important, not the winning' - Dr. Reiner KniziaMicrobadge: George Bernard Shaw - We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.
Spilt to-tre ganger.

Norsk utgave, med norske regler. Språkuavhenhige komponenter.

Sendes gratis i Norge.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: The Lord of the Rings [Average Rating:6.75 Overall Rank:858]
Board Game: Lord of the Rings
Oksne Jens
Norway
Notodden
flag msg tools
Microbadge: Amateur MusicianMicrobadge: I am related to Monkeys!Microbadge: Dog loverMicrobadge: 'When playing a game, the goal is to win, but it is the goal that is important, not the winning' - Dr. Reiner KniziaMicrobadge: George Bernard Shaw - We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.
Spilt sju-åtte ganger.

Engelsk Hasbro utgave.

Sendes gratis i Norge.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Wits & Wagers [Average Rating:6.94 Overall Rank:606]
Board Game: Wits & Wagers
Oksne Jens
Norway
Notodden
flag msg tools
Microbadge: Amateur MusicianMicrobadge: I am related to Monkeys!Microbadge: Dog loverMicrobadge: 'When playing a game, the goal is to win, but it is the goal that is important, not the winning' - Dr. Reiner KniziaMicrobadge: George Bernard Shaw - We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.
Vett og vedding, norsk utgave. Spilt tre ganger.

Sendes gratis i Norge.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Amun-Re [Average Rating:7.33 Overall Rank:349]
Board Game: Amun-Re
Oksne Jens
Norway
Notodden
flag msg tools
Microbadge: Amateur MusicianMicrobadge: I am related to Monkeys!Microbadge: Dog loverMicrobadge: 'When playing a game, the goal is to win, but it is the goal that is important, not the winning' - Dr. Reiner KniziaMicrobadge: George Bernard Shaw - We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.
Spilt et par ganger.

Tysk utgave. Språkuavhengeige komponenter. Engelske regler vedlegges.

Sendes gratis i Norge.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Elasund: The First City [Average Rating:6.63 Overall Rank:1480]
Board Game: Elasund: The First City
Oksne Jens
Norway
Notodden
flag msg tools
Microbadge: Amateur MusicianMicrobadge: I am related to Monkeys!Microbadge: Dog loverMicrobadge: 'When playing a game, the goal is to win, but it is the goal that is important, not the winning' - Dr. Reiner KniziaMicrobadge: George Bernard Shaw - We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.
Spilt en gang.

Norsk utgave, med norske regler. Språkuavhengige komponenter.

Sendes gratis i Norge.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: A Game of Thrones: The Card Game [Average Rating:6.86 Overall Rank:948]
Board Game: A Game of Thrones: The Card Game
Håvard Sommerseth
Norway
Kløfta
Kløfta
flag msg tools
Avatar
Microbadge: "Make It So!" - Captain Jean Luc PicardMicrobadge: Caylus fanMicrobadge: Babylon 5 fanMicrobadge: Dune fanMicrobadge: Sid Meier's Civilization: The Board Game fan
Åpnet, aldri spilt.

Første utgave, engelsk.

Sendes gratis i Norge, kan hentes/leveres i Oslo
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Adios Amigos [Average Rating:6.18 Overall Rank:4703]
Board Game: Adios Amigos
Håvard Sommerseth
Norway
Kløfta
Kløfta
flag msg tools
Avatar
Microbadge: "Make It So!" - Captain Jean Luc PicardMicrobadge: Caylus fanMicrobadge: Babylon 5 fanMicrobadge: Dune fanMicrobadge: Sid Meier's Civilization: The Board Game fan
Første utgave engelsk/tysk.

Spilt en gang.

Sendes gratis i Norge, kan evt. hentes/leveres i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Forbidden Island [Average Rating:6.80 Overall Rank:699]
Board Game: Forbidden Island
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
Heimdal
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Game Group OrganizerMicrobadge: Game ExplainerMicrobadge: I spend more time on BGG than playing games!Microbadge: Formula Dé fanMicrobadge: KLASK fan
Den Forbudte Øya

Norsk utgave. Noe nødvendig tekst som lett kan memoreres. God som ny, men reglene mangler (tilgjengelig online) og metallboksen har en bulk i ene hjørnet.

Tillegg (sweetener):
Board Game: Giro D'Italia Card Game

Giro D'Italia Card Game
Regler på engelsk og italiensk, men språkuavhengige komponenter. God som ny; åpnet, men aldri spilt.

Board Game: Drupal: The Card Game

Drupal: The Card Game
Engelske regler, språkuavhengige komponenter. Åpnet, men uspilt. Inkluderer også noe promomateriell/klistremerker.

Gratis frakt innenfor Norge.
Kan leveres i Trondheim.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Strada Romana [Average Rating:6.16 Overall Rank:6169]
Board Game: Strada Romana
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
Heimdal
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Game Group OrganizerMicrobadge: Game ExplainerMicrobadge: I spend more time on BGG than playing games!Microbadge: Formula Dé fanMicrobadge: KLASK fan
Regler på engelsk, italiensk, fransk, tysk og spansk. Ingen nødvendig tekst i selve spillet. Spilt kanskje 3 ganger, så i utmerket stand.

Tillegg (sweeteners):
Board Game: Birds on a Wire

Birds on a Wire
Mottatt som tillegg i et tidligere bytte, så var aldri av interesse. Veldig god stand. Engelske regler, men språkuavhengige komponenter.

Gratis frakt innenfor Norge.
Kan leveres i Trondheim.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Thunderstone [Average Rating:6.94 Overall Rank:669] [Average Rating:6.94 Unranked]
Board Game: Thunderstone
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
Heimdal
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Game Group OrganizerMicrobadge: Game ExplainerMicrobadge: I spend more time on BGG than playing games!Microbadge: Formula Dé fanMicrobadge: KLASK fan
Tillegg:
Board Game: Thunderstone: Wrath of the Elements


Thunderstone: Wrath of the Elements

Board Game: Thunderstone: Doomgate Legion


Thunderstone: Doomgate Legion

Board Game: Thunderstone: Promo Pack


Thunderstone: Promo Pack

Alt er på engelsk med mye tekst.

Kortene fra grunnspillet er flyttet over i den geniale WotE-esken (jeg kan inkludere originalesken hvis det er ønskelig, og eventuelt flytte tilbake kortene). De er kun spilt med et par ganger, så i utmerket stand. Kortene fra WotE er aldri blitt spilt med, og 2/3 av kortene ligger fortsatt i plastikk (har bare åpna den ene pakken og sett på kortene). DL er helt uåpnet, med esken fortsatt i plastikk. Promo-kortene er også helt nye.

Frakt: 100,- (via bankoverføring, eventuelle gebyr dekker du) Dette inkluderer sporing av pakken.
Kan eventuelt leveres i Trondheim, da uten noe fraktkostnad.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Powerstorm [Average Rating:6.53 Unranked]
Board Game: Powerstorm
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
Heimdal
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Game Group OrganizerMicrobadge: Game ExplainerMicrobadge: I spend more time on BGG than playing games!Microbadge: Formula Dé fanMicrobadge: KLASK fan
Customizable Card Game med heftig superhelt-tema. En eske hver av Cyberdata og Cyberforce. Eskene er slitte, men kortene ser gode som nye ut. Mye engelsk tekst!

Tillegg:
Board Game: Double Down

Double Down
God telletrening for de yngste (og en god del voksne). Fransk versjon fra Gigamic i rød metalleske som avbildet. Språkuavhengige komponenter. Helt ny, fortsatt i plastikk.


Board Game: Delta V

Delta V
Morsom asteroideutforskning med et element av minnetrening. Spilt to ganger, så i veldig god stand. Språkuavhengige komponenter, med regler på engelsk, dansk, norsk, svensk, nederlandsk, fransk og italiensk.

Gratis frakt i Norge.
Kan leveres i Trondheim.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Formula Dé [Average Rating:6.99 Unranked] [Average Rating:6.99 Unranked]
Board Game: Formula Dé
Daniel T.
Germany
flag msg tools
Pew! Pew! Pew! KABOOOM!
badge
Avatar
Microbadge: Make love, play wargames!Microbadge: Wargamer of 20+ yearsMicrobadge: Bloody April, 1917: Air War Over Arras, France fanMicrobadge: Solitaire WargamerMicrobadge: ATS Basic Game 1a: Screaming Eagles fan
Dette er tyske versjonen fra Eurogames. Reglene er på tysk, men engelsk reglene finnes her på BGG. Spillmaterialet er uten skrift.
Jeg har spilt det flere ganger, men likevel er spillmaterialet i veldig god stand.

Grunnspillet inneholder Racetrack 1 (Monaco) og Racetrack 2 (Nederlande)

Sendes gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Formula Dé Circuits 15 & 16: Hockenheim & Zeltweg [Average Rating:7.54 Unranked] [Average Rating:7.54 Unranked]
Board Game: Formula Dé Circuits 15 & 16: Hockenheim & Zeltweg
Daniel T.
Germany
flag msg tools
Pew! Pew! Pew! KABOOOM!
badge
Avatar
Microbadge: Make love, play wargames!Microbadge: Wargamer of 20+ yearsMicrobadge: Bloody April, 1917: Air War Over Arras, France fanMicrobadge: Solitaire WargamerMicrobadge: ATS Basic Game 1a: Screaming Eagles fan
Her følger en Racetrack pakke for Formula Dé.

Detter inneholder:
Racetrack 11 - Watkins Glen
Racetrack 12 - Silverstone
Racetrack 13 - Montreal
Racetrack 14 - Long Beach
Racetrack 15 - Hockenheim
Racetrack 16 - Zeltweg

Sweeteners
Board Game: Formula Dé Circuits 13 & 14: Montreal & Long Beach

Formula Dé Circuits 13 & 14: Montreal & Long Beach

Board Game: Formula Dé Circuits 11 & 12: Watkins Glen & Silverstone

Formula Dé Circuits 11 & 12: Watkins Glen & Silverstone

Sendes gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Ninja: Legend of the Scorpion Clan [Average Rating:6.51 Overall Rank:3760]
Board Game: Ninja: Legend of the Scorpion Clan
Daniel T.
Germany
flag msg tools
Pew! Pew! Pew! KABOOOM!
badge
Avatar
Microbadge: Make love, play wargames!Microbadge: Wargamer of 20+ yearsMicrobadge: Bloody April, 1917: Air War Over Arras, France fanMicrobadge: Solitaire WargamerMicrobadge: ATS Basic Game 1a: Screaming Eagles fan
Reglene er på engelsk.
Dette har jeg aldri spilt, defor er hele spillet som ny.

Sendes gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Elder Sign [Average Rating:6.99 Overall Rank:539]
Board Game: Elder Sign
Daniel T.
Germany
flag msg tools
Pew! Pew! Pew! KABOOOM!
badge
Avatar
Microbadge: Make love, play wargames!Microbadge: Wargamer of 20+ yearsMicrobadge: Bloody April, 1917: Air War Over Arras, France fanMicrobadge: Solitaire WargamerMicrobadge: ATS Basic Game 1a: Screaming Eagles fan
Dette har jeg fått som gave, men hadde det allerede fra en annen bytte sirkel. Har åpnet den, men aldri spillt, derfor som ny.

Reglene er på engelsk.

Sendes gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Junta [Average Rating:6.70 Overall Rank:1202]
Board Game: Junta
Daniel T.
Germany
flag msg tools
Pew! Pew! Pew! KABOOOM!
badge
Avatar
Microbadge: Make love, play wargames!Microbadge: Wargamer of 20+ yearsMicrobadge: Bloody April, 1917: Air War Over Arras, France fanMicrobadge: Solitaire WargamerMicrobadge: ATS Basic Game 1a: Screaming Eagles fan
Dette er tredje utgave fra West End Games.
Reglene er på engelsk.
Dette har jeg aldri spilt, defor er hele spillet som ny. Esken har små skader her og der. Spillmaterialet er ikke "punched".

Sendes gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Nightfall [Average Rating:6.50 Overall Rank:1664] [Average Rating:6.50 Unranked]
Board Game: Nightfall
Daniel T.
Germany
flag msg tools
Pew! Pew! Pew! KABOOOM!
badge
Avatar
Microbadge: Make love, play wargames!Microbadge: Wargamer of 20+ yearsMicrobadge: Bloody April, 1917: Air War Over Arras, France fanMicrobadge: Solitaire WargamerMicrobadge: ATS Basic Game 1a: Screaming Eagles fan
Reglene er på engelsk.
Har aldri spillt det, derfor som ny.

Sweeteners
Board Game: Summoner Wars: Guild Dwarves vs Cave Goblins

Summoner Wars
Reglene er på engelsk.
Har aldri spillt det, derfor som ny.

Board Game: Crunch: The Game for Utter Bankers

Crunch: The Game for Utter Bankers
Reglene er på engelsk.
Har aldri spillt det, derfor som ny.

Sendes gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Commands & Colors: Ancients [Average Rating:7.78 Overall Rank:134]
Board Game: Commands & Colors: Ancients
Daniel T.
Germany
flag msg tools
Pew! Pew! Pew! KABOOOM!
badge
Avatar
Microbadge: Make love, play wargames!Microbadge: Wargamer of 20+ yearsMicrobadge: Bloody April, 1917: Air War Over Arras, France fanMicrobadge: Solitaire WargamerMicrobadge: ATS Basic Game 1a: Screaming Eagles fan
Reglene er på engelsk.
Dette har jeg spilt få ganger, defor er spillet i veldig god stand. Er egentlig et veldig grei spill, men litt for enkelt for min smak. Spiller heller SPQR.

Siden dette er et block game er det tung. 100,- for forsendelse i Norge. Gratis hvis du henter det i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4  Next »    |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4  Next »    |