Norsk Byttesirkel - August 2013 (Norwegian Math Trade)
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
Heimdal
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Game Group OrganizerMicrobadge: Game ExplainerMicrobadge: I spend more time on BGG than playing games!Microbadge: Formula Dé fanMicrobadge: KLASK fan
Recommend
11 
 Thumb up
1.25
 tip
 Hide
Det er nå klart for å sende spill!
Resultatene for byttesirkelen er oppe i OLWLG.


----------------------------------------------------------------------------

Listen er nå stengt, og det er åpnet for innsending av ønsker via OLWLG.

----------------------------------------------------------------------------

The rules and information will all be in Norwegian, as this is a math trade for people shipping within Norway only (international shipping might be allowed in a later trade if there's any interest). If you live in Norway and want to participate, but can't read/write Norwegian, just ask in the discussion thread if you have any questions.

Hei, og velkommen til den norske byttesirkelen!
Her følger noen nyttige lenker (det meste på engelsk):

A 'Math Trade'? WTF is that?
BGGs egen Wiki-oppføring om Math Trades
OLWLG - On-Line Want List Generator - Et verktøy du pent er nødt til å bruke om du vil være med på moroa
Norsk guide: http://boardgamegeek.com/thread/759208 (dessverre ikke 100% ferdig enda, men veldig mye nyttig info der)

Hvis du har et greit grep om hva en byttesirkel (Math Trade) er, men ikke hvordan det foregår her på BGG, er det noen kjappe videoer her som forklarer det veldig godt, inkludert ovenfornevnte OLWLG som ved første gangs bruk kan virke ganske skremmende på de fleste:
http://boardgamegeek.com/thread/568078/math-trade-video-tuto...
Hvis dette er nytt for deg vil du kanskje ha nytte av å se hvordan en tidligere byttesirkel gikk for seg. Det kan du finne her: http://boardgamegeek.com/geeklist/68633/den-forste-norske-by...

Generell info

Listen lukkes mandag morgen, 12. august 2013.
Frist for innsending av ønsker er fredag 16. august 2013.
Dette er en byttesirkel for brettspill, rollespill, pc-/konsollspill, Geekgold og penger (bank/Paypal/osv).
Antall artikler ("Items") tillatt per person: Ingen øvre grense.
Tillegg ("Sweeteners") er tillatt.
Duplikater er tillatt.
Jeg kommer til å bruke TradeMaximizer Version 1.4a med valgene LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES.
Diskusjonstråd: http://www.boardgamegeek.com/thread/1013878

Med det unna, går vi elegant videre til det viktigste (nest etter spillene): Reglene! Jeg snakker mye om "artikler" i resten av teksten. Med det mener jeg enkelt og greit en "item", altså en oppføring, i GeekListen.

REGLER

- Denne byttesirkelen er kun åpen for folk i Norge. Du MÅ ha en postadresse i Norge (altså ikke Svalbard, Jan Mayen o.l.).

- Innsending av ønsker MÅ skje gjennom OLWLG (se info og link til videoer nevnt ovenfor, evt. den norske guiden). OLWLG finner du her: http://bgg.activityclub.org/olwlg/ Ingen unntak.

- I denne byttesirkelen er det KUN tillatt med brettspill, rollespill, pc-/konsollspill, Geekgold og penger (via bankoverføring, Paypal, e.l.), inkludert kort- og andre typer spill som man finner på BGG (altså IKKE tjenester, gavekort, klær, osv). Er du i tvil, spør i diskusjonstråden.

- For hver artikkel du legger ut for bytte må du inkludere tilstanden ("Ny i plast", "Spilt 3 ganger, god som ny", "Komponentene er som nye men esken har revnet i ene hjørnet", e.l.), hvilken versjon/utgave (hvis utgitt flere ganger), og hvilke(t) språk.

- Vil du inkludere tillegg ("Sweeteners"), altså flere spill under samme artikkel, "må" du bruke GAMEID-taggen. Vil du for eksempel bytte bort Dominion og Dominion: Alchemy i samme pakke, legger du først ut Dominion på vanlig vis, og inkluderer en link til Dominion: Alchemy i "Comments:"-feltet slik: [ gameid=66098] (uten mellomrommet bak [ )
Nummeret tilsvarer ObjectID som du finner helt til høyre i Information-blokken til spillets oppføring. Det er også identisk med nummeret i URL'en til spillets oppføring i BGG-databasen.
Alternativt kan du sette det inn ved å bruke Insert Geek Link i Formatting-menyen. Velg Board Game og søk opp spillet du vil legge til, trykk så ok og en ferdig thing-tag legges til med ID utfylt.
Bruker du ikke disse metodene, vil ikke spillet dukke opp korrekt som et tillegg i OLWLG.

- Ikke inkluder lenker til andre spills BGG-sider i artikkelen din med mindre du skal inkludere det spillet som et tillegg. Hvis du lenker til et spill i din artikkels beskrivelse forventes det at du sender dette spillet sammen med hovedartikkelen.

- Vil du tilby et valg blant flere spill, alla "Velg deg 3 av disse spillene", må du legge ut artikkelen som "Outside the Scope of BGG" (Game ID: 23953). I tillegg må du inkludere en linje med beskrivelse i Comments-feltet slik:
+altname+ Velg 3 av disse spillene -altname-
Teksten bestemmer du selvsagt selv, men altname-taggene før og etter må være med (og alt på én linje).

- Alle oppfordres til å tilby gratis frakt innenfor Norge. Jeg har full forståelse for at personlige vilkår kan variere, og at enkelte tyngre spill kan gjøre dette vanskelig. Vær krystallklar med dine betingelser, uansett om du tilbyr gratis frakt eller ikke, og i tilfeller hvor penger skifter hender husk å også inkludere hvem som må dekke gebyrene (f.eks. Paypal fees).

- Det er fullt tillatt å tilby gratis henting/levering av spill. Du kan f.eks. inkludere "Spillet kan hentes i Trondheim om ønskelig", "Jeg kan levere spillet hvor som helst i Oslo", eller spørre vedkommende som har lagt ut det du er interessert i om det er mulig å plukke opp, i så fall hvor.

- Det du bytter bort antas å bli sendt i løpet av en uke fra at klarsignalet for å sende er gitt. Om dette blir et problem/for kort tid, bør du si klart og tydelig ifra i beskrivelsen din om hvor lang tid det vil ta før du får sendt.

- Du må ikke, men bør i høyeste grad sende inn en Want List for alt du har lagt ut til bytte, uansett om du fant noe du ville ha for det eller ikke. Vil du ikke bytte bort alikevel, fordi du ombestemte deg eller bare ikke fant noe av interesse, så sender du inn en blank liste. Sender du ikke inn ønskene vil jeg gå ut i fra at du har glemt det og mest sannsynlig mase på deg, men ingen garanti

- Ikke, under noen som helst omstendighet, slett artikler fra Geek Listen. Jeg gjentar: IKKE SLETT ARTIKLER FRA LISTEN. Skulle du finne ut at du ikke vil bytte bort spillet, kan du redigere artikkelen og si at du trekker det tilbake. Sender du inn en blank liste med ønsker for den artikkelen, så er du uansett garantert at det ikke blir inkludert i byttesirkelen. Grunnen til ikke å slette er at du da forskyver rekkefølgen på samtlige påfølgende artikler i listen, noe som kan skape uhyre mye forvirring og frustrasjon.

- Jeg forbeholder meg retten til å fjerne (ekskludere) ethvert innlegg som jeg finner upassende eller som bryter med noen av reglene. Er du på "svartelista" over Bad Traders, eller har dårlig trade rating (mange negative tilbakemeldinger), vil du mest sannsynlig også bli ekskludert.

- Jeg forbeholder meg også retten til å endre/legge til/utdype disse reglene underveis, selv om det høyst sannsynlig ikke vil skje i noen stor grad.

- Det er ditt eget ansvar å påse at de Ønskene (Wants) du sender inn er korrekte. Husk at alle kan redigere det de har lagt ut for bytte fram til Listen låses. Det kan hende at folk oppdager feil/mangler ved spillene sine underveis, eller trekker spillet fra bytterunden totalt, og da er det veldig dumt om du ikke har dobbeltsjekket ønsket ditt ETTER at listen er låst og FØR du sender inn dine ønsker.

- Det er ditt eget ansvar, og bare ditt, at du har fått med deg samtlige av disse reglene. Bryter du dem risikerer du å bli utestengt fra denne byttesirkelen og alle framtidige byttesirkler jeg måtte sette opp.

Vennligst ikke skriv kommentarer til listen, men bruk heller diskusjonstråden som er satt opp spesifikt for denne byttesirkelen. Har du spørsmål må du gjerne skrive i diskusjonstråden eller sende meg en Geekmail. Jeg svarer så fort jeg kan. Spør du i diskusjonstråden får du mest sannsynlig svar fortere fra noen andre enn hva jeg rekker. Ønsker til spill du vil se i byttesirkelen kan også nevnes der. Vær obs på at OLWLG må oppdateres manuelt (av meg) etterhvert som nye spill blir lagt til i listen, så ikke få panikk om du ikke finner igjen dine artikler i OLWLG umiddelbart. Jeg kommer til å oppdatere minst en gang daglig.

Takk for at du orket å lese alt, og lykke til!


%Options%
Deadline-Offers: Monday, August 12th, 2013, 5:00 AM CET
Deadline-Wants: Friday, August 16th, 2013, 5:00 AM CET
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [6]  |  
1. Board Game: Space Cadets [Average Rating:6.61 Overall Rank:1526]
Board Game: Space Cadets
Olav Martinius Lien
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: 2014 Copper SupporterMicrobadge: Origami fanMicrobadge: Game Group OrganizerMicrobadge: Eclipse fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
Gratis frakt.

Kan hentes/leveres i Oslo
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Axis & Allies: 1942 [Average Rating:6.93 Overall Rank:1575]
Board Game: Axis & Allies: 1942
Thor Braadland
Norway
Oslo
flag msg tools
designer
Thor Egil Braadland, Oslo
badge
Thor Egil Braadland, Oslo
Avatar
Microbadge: Twilight Struggle fanMicrobadge: Hive fanMicrobadge: Russian Railroads fanMicrobadge: Russian Railroads fanMicrobadge: Golden Board Game Collector
Som nytt, spilt én gang. Engelske regler. Gratis frakt, kan hente/levere på døra i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Blue Moon [Average Rating:6.70 Overall Rank:1113]
Board Game: Blue Moon
Thor Braadland
Norway
Oslo
flag msg tools
designer
Thor Egil Braadland, Oslo
badge
Thor Egil Braadland, Oslo
Avatar
Microbadge: Twilight Struggle fanMicrobadge: Hive fanMicrobadge: Russian Railroads fanMicrobadge: Russian Railroads fanMicrobadge: Golden Board Game Collector
Som nytt, spilt én gang. Engelske regler. Gratis frakt, kan hente/levere på døra i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Saba: Palast der Königin [Average Rating:5.53 Overall Rank:16685]
Board Game: Saba: Palast der Königin
Thor Braadland
Norway
Oslo
flag msg tools
designer
Thor Egil Braadland, Oslo
badge
Thor Egil Braadland, Oslo
Avatar
Microbadge: Twilight Struggle fanMicrobadge: Hive fanMicrobadge: Russian Railroads fanMicrobadge: Russian Railroads fanMicrobadge: Golden Board Game Collector
Som nytt. Åpnet, ikke spilt. Tyske regler, du finner engelsk oversettelse på http://boardgamegeek.com/filepage/27907/english-translation-.... Gratis frakt, kan hente/levere på døra i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Verona [Average Rating:5.89 Overall Rank:14195]
Board Game: Verona
Thor Braadland
Norway
Oslo
flag msg tools
designer
Thor Egil Braadland, Oslo
badge
Thor Egil Braadland, Oslo
Avatar
Microbadge: Twilight Struggle fanMicrobadge: Hive fanMicrobadge: Russian Railroads fanMicrobadge: Russian Railroads fanMicrobadge: Golden Board Game Collector
Som nytt. Kjøpt i Essen 2010. Åpnet, ikke spilt. Engelske regler. Gratis frakt, kan hente/levere på døra i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Attika [Average Rating:7.00 Overall Rank:710]
Board Game: Attika
Runar Dankel
Norway
Oslo
Unspecified
flag msg tools
Microbadge: Heavy Cardboard podcast fanMicrobadge: Punching Cardboard podcast fanMicrobadge: Pandemic: In the Lab fanMicrobadge: Terra Mystica - online play at terra.snellman.netMicrobadge: Rahdo Runs Through fan
Tysk utgave (ikke har språkavhengige komponenter, norske regler her: http://boardgamegeek.com/filepage/8453/attika-no-pdf ). Spilt noen få ganger. God stand, litt slitasje på hjørnene til esken. Ingen slitasje på komponentene.

Sendes gratis, evt hentes i Oslo.

EDIT: lyttet til Ole
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: WildLife [Average Rating:6.66 Overall Rank:2154]
Board Game: WildLife
Runar Dankel
Norway
Oslo
Unspecified
flag msg tools
Microbadge: Heavy Cardboard podcast fanMicrobadge: Punching Cardboard podcast fanMicrobadge: Pandemic: In the Lab fanMicrobadge: Terra Mystica - online play at terra.snellman.netMicrobadge: Rahdo Runs Through fan
Spilt noen få ganger. God stand, ingen slitasje på komponentene. Litt slitasje på hjørnene på esken og plastikk "innmaten".

Sendes gratis, evt hentes i Oslo.

PS: første gang jeg er med, så jeg håper dette er rett. Gjelder Attika også.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Nightfall [Average Rating:6.50 Overall Rank:1662] [Average Rating:6.50 Unranked]
Board Game: Nightfall
Sweetener:
Nightfall: Blood Country
Board Game: Nightfall: Blood Country


Tilstand: God. Spilt to-tre ganger.

Språk: Engelsk

Gratis frakt i Norge. Kan hentes/leveres i Bergen
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: String Railway [Average Rating:6.35 Overall Rank:2479]
Board Game: String Railway
Tilstand: Nytt i plast

Språk: Engelsk (Asmodee).

Gratis frakt i Norge. Kan hentes/leveres i Bergen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Metro [Average Rating:6.37 Overall Rank:1736]
Board Game: Metro
Queen Games, skandinavisk utgave

Tilstand: God. Kjøpt upunchet på Fretex. Papp-brikkene buler litt, så de ligger ikke 100% flatt på brettet. Har bøyd noen av dem tilbake og da ble de flate og fine. Spilt to ganger.

Språk: Norsk, Svensk, Dansk, Finsk (språkuavhengige komponenter).

Gratis frakt i Norge. Kan hentes/leveres i Bergen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Barons [Average Rating:5.96 Overall Rank:6624]
Board Game: Barons
Tilstand: God. Spilt et par-tre ganger. Noen av kortene er litt misfarget på baksiden (produksjonsfeil), men har ikke noe å si for spillbarheten

Språk: Engelsk

Gratis frakt i Norge. Kan hentes/leveres i Bergen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.69 Overall Rank:3354]
Board Game: Outside the Scope of BGG
Velg tre spill
(fire hvis vi kan ordne overlevering i Bergen så jeg slipper frakt)

Gratis frakt i Norge. Kan hentes/leveres i Bergen

1. Mogul
Board Game: Mogul

Tilstand: God. Spilt et par ganger.

Tysk utgave. Ingen språkavhengige komponenter. Engelske regler følger med.


2. Bananagrams
Board Game: Bananagrams

Tilstand: Nytt og uåpnet.

Norsk utgave.


3. Bezzerwizzer Mini
Board Game: Bezzerwizzer Mini

Tilstand: Ubrukt (kortene er fortsatt pakket i plast)

Norsk utgave.4. Battlestar Galactica Collectible Card Game
Board Game: Battlestar Galactica Collectible Card Game

Two-player starter set

Tilstand: God. Spilt en gang.

Språk: Engelsk5. High Bohn: Bohnenduell um 12 Uhr mittags
Board Game: High Bohn: Bohnenduell um 12 Uhr mittags

Inneholder to utvidelser til henholdsvis Bohnanza og Al Cabohne

Tilstand: Åpnet men aldri spilt.

Språk: Tysk. Norske regler for Bohnanza-utvidelsen følger med.6. Fill or Bust (Tutto)
Board Game: Fill or Bust

Tilstand: Ubrukt (kortene er fortsatt pakket i plast)

Språk: Norsk og dansk7. Rage
Board Game: Rage

Tilstand: Godt brukt, kortene er synlig slitt

Språk: Tysk. Norsk regler følger med.


8. HeroClix - War Machine Promo
External image

En enkelt Promo-miniatyr.

Tilstand: Ny i plast

Språk: Engelsk+altname+ Velg tre spill -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.69 Overall Rank:3354]
Board Game: Outside the Scope of BGG
300 kroner

Overført til din bankkonto.

+altname+ 300 kr -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.69 Overall Rank:3354]
Board Game: Outside the Scope of BGG
200 kroner

Overført til din bankkonto.

+altname+ 200 kr -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.69 Overall Rank:3354]
Board Game: Outside the Scope of BGG
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
Heimdal
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Game Group OrganizerMicrobadge: Game ExplainerMicrobadge: I spend more time on BGG than playing games!Microbadge: Formula Dé fanMicrobadge: KLASK fan
KOMMER MEST SANNSYNLIG TIL Å OPPDATERE DENNE MED NOEN FLERE TITLER FØR FRISTEN GÅR UT!

Velg ett eller flere av følgende spill, totalt 5 poeng eller mindre.
Gratis frakt.


################ 3 poeng per spill ################

Board Game: Strada Romana


Strada Romana
Regler på engelsk, italiensk, fransk, tysk og spansk. Språkuavhengige komponenter. Spilt kanskje tre ganger, så i meget god stand.

Board Game: Forbidden Island


Den Forbudte Øya
Norsk utgave. Noe nødvendig tekst som lett kan memoreres. Reglene mangler (tilgjengelige online) og metallboksen har en bulk i ene hjørnet, men ellers er spillet så godt som nytt.

Board Game: Bunny Bunny Moose Moose


Bunny Bunny Moose Moose
Engelske regler, men språkuavhengige komponenter. Inkluderer utskrift av egenprodusert norsk versjon av "diktet" som kan leses mens man spiller (strengt tatt ikke nødvendig). Spilt en håndfull ganger, men i meget god stand.

################ 2 poeng per spill ################

Board Game: Delta V


Delta V
Regler på engelsk, dansk, norsk, svensk, nederlandsk, fransk og italiensk. Språkuavhengige komponenter. Spilt to ganger, så i meget god stand.

Board Game: Birds on a Wire


Birds on a Wire
Engelske regler, men språkuavhengige komponenter. Mottatt i tidligere bytte. Spilt 4-5 ganger, så i veldig god stand.

Board Game: Double Down


Double Down
Fransk utgave fra Gigamic i rød metallboks som på bildet. Språkuavhengige komponenter. Uåpnet, fortsatt i plastikk.

################ 1 poeng per spill ################

Board Game: Giro D'Italia Card Game


Giro D'Italia Card Game
Regler på engelsk og italiensk. Språkuavhengige komponenter. Som ny, åpnet men aldri spilt.

Board Game: Powerstorm


Powerstorm
Engelsk, veldig språkavhengig (mye tekst). Two esker med kort, en for hvert lag. Vunnet i et lotteri, men aldri rukket så mye som å lese reglene, da 2-spiller spill sjelden havner på bordet i vår gruppe. Eskene er ganske slitne, men kortene inni er så gode som nye.

Video Game: Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day!


Dr Kawashima's Brain Training: How Old Is Your Brain?
Europeisk utgave. Manual og cover er på engelsk. Spillet er på nederlandsk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk. Godt som nytt!

Video Game: Bomberman


Bomberman
NA-utgave (ESRB-rating, poduktkode NTR-ABME-USA, osv), men såvidt jeg vet er spillet regionfritt. Det fungerer iallfall utmerket på min norske DS.
Manual og cover er på engelsk, spillet er også på engelsk. God som ny!

Video Game: Fable II


Fable II Collectors Edition
Dette er Limited Collectors Edition (var dessverre ingen bilder av det i databasen i skrivende stund) med bonus-DVD etc:
Board Game: Drupal: The Card Game


Drupal: The Card Game
Engelske regler, språkuavhengige komponenter. Åpnet, men aldri spilt. Inkluderer også noe promomateriell/klistremerker.

Board Game: Thunderstone: Promo Pack


Thunderstone: Promo Pack
Engelsk. Ubrukt.


+altname+ Velg opptil fem spill -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Elder Sign [Average Rating:6.99 Overall Rank:539]
Board Game: Elder Sign
Odd-Gunnar Wikmark
Norway
Kvaloysletta
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Box of Delights Play-Through fanMicrobadge: Level 01 BGG posterMicrobadge: Level 02 BGG posterMicrobadge: Level 03 BGG poster
Brukt lite. Engelsk tekst. Gratis frakt i Norge eller leveres i Tromsø.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Boss Monster: The Dungeon Building Card Game [Average Rating:6.29 Overall Rank:1903] [Average Rating:6.29 Unranked]
Board Game: Boss Monster: The Dungeon Building Card Game
Vegard Stillerud
Norway
Drammen
Buskerud
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Terra Mystica fanMicrobadge: Pandemic fanMicrobadge: El Grande fanMicrobadge: Steam: Rails to Riches fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
Nylig mottatt kickstarter.

Spilt én gang og framstår som nytt. Byttes fordi spillsmaken min har endret seg litt i tiden mens jeg ventet på å motta spillet.

Sendes gratis i Norge. Kan hentes i Drammen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Rex: Final Days of an Empire [Average Rating:7.10 Overall Rank:758]
Board Game: Rex: Final Days of an Empire
Vegard Stillerud
Norway
Drammen
Buskerud
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Terra Mystica fanMicrobadge: Pandemic fanMicrobadge: El Grande fanMicrobadge: Steam: Rails to Riches fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
REX: Final Days of an Empire.
Fantasy Flight Games' ny-utgivelse av "Dune". Tematisk er det satt til Twilight Imperium universet og utspiller seg før hendelsene i TI3.

Spilt en del, men i god stand. Brettet har røket i "bretten", men dette synes ikke når det er satt opp. Utover det framstår spillet som nytt.

Sendes gratis i Norge.
Kan hentes i Drammen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Catan [Average Rating:7.16 Overall Rank:383] [Average Rating:7.16 Unranked]
Board Game: Catan
Vegard Stillerud
Norway
Drammen
Buskerud
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Terra Mystica fanMicrobadge: Pandemic fanMicrobadge: El Grande fanMicrobadge: Steam: Rails to Riches fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
Settlers of Catan.
Danspil.
Norsk utgave med komponenter av plast.
Merk: Kan ikke kombineres med de ekspansjonene som nå er tilgjengelige i butikkene

Sendes gratis i Norge. Kan hentes i Drammen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Rat Hot [Average Rating:6.31 Overall Rank:3372]
Board Game: Rat Hot
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Parent of big brother and little sisterMicrobadge: Owner of Too Many Unplayed GamesMicrobadge: I love running!Microbadge: Plays Games with SpouseMicrobadge: Home Coffee roaster
Åpnet og spillt, men godt som nytt.
Tysk versjon (Rattenscharf), men ingen språkavhengige spillkomponenter.
Leverer med print av engelske regler.

Sendes gratis i Norge, kan hentes eller leveres på døren i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Tide of Iron [Average Rating:7.22 Overall Rank:774]
Board Game: Tide of Iron
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Parent of big brother and little sisterMicrobadge: Owner of Too Many Unplayed GamesMicrobadge: I love running!Microbadge: Plays Games with SpouseMicrobadge: Home Coffee roaster
Spillt minimalt, fremstår som nytt.
Engelske regler og spillkomponenter.

Sender gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Get Nuts [Average Rating:5.80 Overall Rank:11284]
Board Game: Get Nuts
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Parent of big brother and little sisterMicrobadge: Owner of Too Many Unplayed GamesMicrobadge: I love running!Microbadge: Plays Games with SpouseMicrobadge: Home Coffee roaster
Spillt to ganger, fremstår som nytt.
Engelske regler, ingen språkavhengige komponenter

Kommer med den lille expansionen Get Nuts Bonus Action Cards

Sender gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Isla Dorada [Average Rating:6.73 Overall Rank:1553]
Board Game: Isla Dorada
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Parent of big brother and little sisterMicrobadge: Owner of Too Many Unplayed GamesMicrobadge: I love running!Microbadge: Plays Games with SpouseMicrobadge: Home Coffee roaster
Engelske regler, språkuavhengige spillkomponenter.

Den ene (av tre) figurer (totemet) er malt.
From gallery of Ebbe


Spillt noen ganger, men fremstår som nytt.

Sender gratis i Norge; leveres på døren i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Turbo Taxi [Average Rating:6.05 Overall Rank:4305]
Board Game: Turbo Taxi
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Parent of big brother and little sisterMicrobadge: Owner of Too Many Unplayed GamesMicrobadge: I love running!Microbadge: Plays Games with SpouseMicrobadge: Home Coffee roaster
Som ny.
Regler på engelsk, italiensk, spansk, fransk nederlandsk og tysk.
Ingen språkavhengige spillkomponenter.

Sender gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Goldland [Average Rating:6.66 Overall Rank:2270]
Board Game: Goldland
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Parent of big brother and little sisterMicrobadge: Owner of Too Many Unplayed GamesMicrobadge: I love running!Microbadge: Plays Games with SpouseMicrobadge: Home Coffee roaster
Fremstår som nytt.
Ingen språkavhengige komponenter.
Orginalregler på tysk, og kommer med
farge-print av engelske regler og en engelsk quick-reference.

Sender gratis i Norge; Leverer på døren i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [6]  |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [6]  |